Hívj minket: +36 70 771-99-91

Rólunk

 

Néhány szó rólunk.

Az esküvőnkön összetálcolt pénzt két részre osztottuk. Az egyik feléből megalapítottuk a Kft.-t, a másik felét fészekrekásra tettük félre. Sikerült egy olyan családi vállalkozást létrehoznunk, ahol az ügyfelek nem érzik magukat feszengve, mert nálunk mindig baráti csapat várja. Mi nem csak a száraz üzletről beszélgetünk ügyfeleinkkel.

 Ha az ügyfél is nyitott rá - nem csak szerződést kötünk, hanem barátságot is.

 

Ügyfeleink mondták rólunk

Rendkívül korrekt, szakmailag magas színvonalú cég. Maximálisan meg vagyok elégedve, további jövőbeli vállalkozásaimat is náluk szeretném majd könyveltetni.
Mindig elérhető, azonnal segítőkészek, ha esetleg nem veszik fel a telefont, nagyon rövid határidő múlva visszahívnak. Sok szakmai segítséget kaptunk kérdés nélkül is.  Az előző könyvelő cégnél, ahonnan e miatt jöttünk át, teljesen más volt a rendszer, nem voltak ügyfélközpontúak, úgy éreztem, hogy én vagyok értük. Itt ez pont fordítva van. Kedvező árak, maximális magas színvonalú kiszolgálás. Mindenkinek nagyon szívesen ajánlom a Városi Info Kft.-t. A hosszú évek alatt már-már barátinak is nevezhető kapcsolat alakult ki közöttünk, ami a mai világban kincset ér.
Nagy Kata
Parfüm Éden Online Parfüméria és Drogéria,
Családias hangulatú, pontos,  naprakész vállalkozás. Szakmailag jól képzett könyvelő, aki  kellő időben figyelmeztet és értesít midenről, illetve makacsul visszatér a problémákra. Türelmes és gyorsan visszahív.
Gondos Tobor
TIGATI Kft,
 

Állunk Ügyfeleink rendelkezésére

Városi Ágnes
Ügyvezető / Főkönyvelő

NGM által Regisztrált Mérlegképes könyvelő és Adótanácsadó. Legfőbb célja a tökéletes könyvelés és az elégedett ügyfelek.

Tosaki Zita
Vezető Könyvelő

NGM által Regisztrált Mérlegképes könyvelő. Lelkiismeretes, precíz, megbízható. Mindent megold, ami szembe jön vele. A könyvelők munkájának ellenőrzését naprakészen, a törvényi előírásokat szem előtt tartva végzi.

Rékási Márta
Könyvelő

NGM által Regisztrált Mérlegképes könyvelő. Gyors, precíz, megbízható. A rábízott feladatokat aprólékosan, odafigyelve oldja meg, hogy partnereink 100% biztonságban érezhessék vállalkozásaikat.

Balis Brigitta
Könyvelő

NGM által Regisztrált Mérlegképes könyvelő. Munkáját a lehető legnagyobb alapossággal és körültekintéssel végzi.

Balogh Zsóka
Könyvelő

Mérlegképes könyvelő, aki hihetetlen aprólékosan néz át minden egyes általa lekönyvelt számlát, egyetlen fontos információ sem veszhet el.

Kurdi Krisztina
Irodavezető - Könyvelő asszisztens

Segítőkész munkájával ott segít, ahol csak tud, intézi a székhelyszolgáltatással kapcsolatos tennivalókat. Ha felhívsz minket nagy valószínűséggel vele fog először megismerkedni.

Városi Csaba
Informatikus

Rendszerünknek 100% biztonsággal kell müködnie, ebben segít nekünk, mert olyan nem létezik, hogy "leállás". Ezt a csodaszép weboldalt is neki köszönhetjük.