Hívj minket: +36 70 771-99-91

Garancia

GARANCIA - MINDENKINEK JÁR

 

Egyedülálló Adóértesítő garancia

100% garanciát vállallunk arra, hogy a fizetendő adókat határidőben kiküldjük Ügyfelünk számára. A legtöbb adó tekintetében ez azt jelenti, hogy az adófizetési értesítőt 8/15 nappal a fizetési határidő előtt kiküldjük. Utalandó járulékok listája minden hónap második munkanapjáig küldésre kerülnek, fizetendő ÁFA összege az anyagbeérkezést követő legkésőbb második napon kerülnek küldésre (ha minden információ a rendelkezésünkre áll).

Ezt az egyedülálló értesítési rendszert Vállalkozásunk álmodta meg, fejleszette ki és programozta le. VIKI, a Könyvelő Asszisztens rendszer a mi kis segédünk, ami nem csak az adókiküldésben van a hasznunkra. Segítségével online naprakészen megtekinthető Ügyfeleink eredménykimutatása, pénztár egyenlege, várható fizetendő adója.

 

Minőségi garancia

Könyvelő irodánk szolgáltatásait magas színvonalon végzi, amely mellett felelősség biztosítással is rendelkezik. Mindezek együttesen biztosítják számunkra a lehetőséget, hogy anyagi felelősséget is vállaljunk az elvégzett munkáért.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy amennyiben ügyfelünk a mi hibánkból bírságot kap, annak megfizetését könyvelő irodánk átvállalja. Sőt! Annak a szolgáltatásnak az adott havi díját is visszatérítjük, melyben a hibát elkövettük!

 

Könyvelő garancia

Mi is az a könyvelő garancia?

Ha Ön nem azt a szolgáltatást kapja, amit szeretett volna, akkor kérjük, jelezze, és mi nem kérunk magyarázkodást, bizonyítgatást, csak megköszönjük, hogy adott a VÁROSI-INFO Könyvelő és Informatikai Kft.-nek egy esélyt, visszatérítjük az első három havi könyvelési díjat és barátokként válunk el!