Hívj minket: +36 70 771-99-91

Rólunk

 

Néhány szó rólunk.

Az esküvőnkön összetálcolt pénzt két részre osztottuk. Az egyik feléből megalapítottuk a Kft.-t, a másik felét fészekrekásra tettük félre. Sikerült egy olyan családi vállalkozást létrehoznunk, ahol az ügyfelek nem érzik magukat feszengve, mert nálunk mindig baráti csapat várja. Mi nem csak a száraz üzletről beszélgetünk ügyfeleinkkel.

 Ha az ügyfél is nyitott rá - nem csak szerződést kötünk, hanem barátságot is.

 

Állunk Ügyfeleink rendelkezésére

Városi Ágnes
Ügyvezető / Főkönyvelő

NGM által Regisztrált Mérlegképes könyvelő és Adótanácsadó. Legfőbb célja a tökéletes könyvelés és az elégedett ügyfelek.

Tosaki Zita
Vezető Könyvelő

NGM által Regisztrált Mérlegképes könyvelő. Lelkiismeretes, precíz, megbízható. Mindent megold, ami szembe jön vele. A könyvelők munkájának ellenőrzését naprakészen, a törvényi előírásokat szem előtt tartva végzi.

Rékási Márta
Könyvelő

NGM által Regisztrált Mérlegképes könyvelő. Gyors, precíz, megbízható. A rábízott feladatokat aprólékosan, odafigyelve oldja meg, hogy partnereink 100% biztonságban érezhessék vállalkozásaikat.

Micheal Krisztina
Könyvelő

NGM által Regisztrált Mérlegképes könyvelő. Munkáját a lehető legnagyobb alapossággal és körültekintéssel végzi.

Herczeg Ágnes
Könyvelő

NGM által Regisztrált Mérlegképes könyvelő, aki hihetetlen aprólékosan néz át minden egyes általa lekönyvelt számlát, egyetlen fontos információ sem veszhet el.

Kurdi Krisztina
Irodavezető - Könyvelő asszisztens

Segítőkész munkájával ott segít, ahol csak tud, intézi a székhelyszolgáltatással kapcsolatos tennivalókat. Ha felhívsz minket nagy valószínűséggel vele fog először megismerkedni.

Misik Diána
Könyvelő asszisztens

A beérkező számlák rögzítésében vállal nagy szerepet, illetve a digitális rögzítés nagy részét ő csinálja. Munkája gyors, pontos és megbízható.

Városi Csaba
Informatikus

Rendszerünknek 100% biztonsággal kell müködnie, ebben segít nekünk, mert olyan nem létezik, hogy "leállás". Ezt a csodaszép weboldalt is neki köszönhetjük.